В Google готові інвестувати у співпрацю з українськими креаторами
Фото: Unsplash

Компанія Google готова співпрацювати з українськими креаторами, зокрема використання штучного інтелекту для спільної роботи. Про це повідомив віцепрезидент Google з питань Центральної та Східної Європи Патрік Ворнкінг, пише Міністерство культури та інформаційної політики.

За його словами, Google виявляє інтерес до високоякісного контенту і зацікавлений в українських креаторах, які готові долучитися до такого процесу. 

Зазначається, що Google також буде підтримувати розвиток цифровізації культури в Україні, зокрема сучасне мистецтво та підготовку митців, а також продовжує співпрацю у боротьбі з російською дезінформацією на платформі YouTube.

"Крім того, одним з можливих методів просування України як бренду та української культури є використання платформи YouTube, і ми готові спільно розглянути та втілити цю ініціативу на практичному рівні", — повідомила віцепрезидентка Google зі взаємодії з органами державної влади та публічної політики в Європі Аннет Кробер-Ріль. 

Вона розповіла про запуск другої фази для України Google Arts & Culture у Вашингтоні, а також про долучення до представництва Google на платформі в Давосі з метою промоції української культури та розміщення спільних стендів.

Читайте також