У новому сезоні "Білого лотоса" зніметься сербський актор, який підтримує напад РФ
Фото: EPA

Сербський актор Мілош Бикович, який отримав у 2021 році паспорт РФ, зніматиметься в американському серіалі "Білий лотос" від HBO. Про це повідомили в Instagram НВО.

Рівно за рік до повномасштабного російського вторгнення в Україну Бикович отримав російське громадянство. Мілош публічно підтримував Росію в її політиці після вторгнення в Україну та знімався в окупованому Криму. Зокрема, в інтервʼю він заявив, що в Криму живуть росіяни, а також "місцеві жителі приєдналися самі до Росії через референдум".

Мілош Бикович — актор родом із Сербії, який розвивав свою кар'єру в Росії. Він здобув популярність завдяки участі в серіалах "Готель Елеон", "Гранд", а також у фільмах "Духless 2" і "Холоп".

В коментарях до допису про участь актора в третьому сезоні "Білого лотоса" користувачі Instagram активно критикують таке рішення HBO.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max (@streamonmax)

Зйомки нового сезону заплановані на лютий, їх проводитимуть у Пхукеті та Бангкоку. Деталі сюжету наразі не розголошують. У виданні Deadline розповіли, що персонажами стануть патріарх, керівниця корпорації, акторка, пара матерів, невдаха та йог. За словами режисера, "це буде довший і божевільніший сезон".

"Білий лотос" — американський драматичний серіал-антологія, створений Майком Уайтом. Сюжет розповідає про відвідувачів комплексу. З кожним днем ідеальні мандрівники, веселі співробітники готелю та саме ідилічне місце стає дедалі складнішим. Перший і другий сезон розгортаються на Мауї та Сицилії відповідно.

Серіал отримав позитивну реакцію критиків. Він увійшов до списку десяти найкращих програм 2021 та 2022 років Американського інституту кіно та отримав різні нагороди, зокрема чотирнадцять премій "Еммі" та два "Золоті глобуси".