Волонтерка і бойовий медик знялися у кліпі "Фіолет" — пісня про стосунки під час війни
Фото: Варвара Шевчук

Український гурт "Фіолет" презентував новий кліп на пісню "Поживемо-побачимо". Головні ролі у кліпі виконали керівниця волонтерського штабу й бойовий медик ЗСУ.

"Поживемо-побачимо" — це пісня про шлях з помилок і непростого досвіду, за яким — усвідомлення власної унікальності й мати маленьке щастя заради кого рухатися в завтра, йдеться в описі до кліпу.

Головні герої кліпу — Оля Валянік, керівниця волонтерського штабу "Ангар", що є однією з найбільших волонтерських організацій у Волинській області й Олексій Кушнєр, бойовий медик ЗСУ. Пара зіграла самих себе після довгої розлуки через війну.

"Ми дуже мало проводимо часу після початку повномасштабної війни, бо кожен знаходиться там, де є найбільше корисним. Побачитись вдається досить рідко. Так що зйомка кліпу стала ще однією можливістю побути поруч, насолодитись одне одним, відчути запах коханої людини, обійнятися. В самому відео ми не грали ролі, ми щиро кайфували", — прокоментували актори.

Зйомки відео відбулися у Луцьку, звідки родом головні герої та сам гурт.

"Останні кілька років в майбутнє не особливо і зазираєш. Живеш днем сьогоднішнім, тримаєшся за своє і своїх. Кращаєш там, де можеш. Перевинаходиш для себе, здавалося б, і так зрозумілі речі. Любиш як востаннє", — каже фронтмен гурту Сергій Мартинюк.