Вийшов трейлер третього фільму про пригоди ведмедя Паддінгтона у Перу
Кадр із трейлера фільму "Паддінгтон у Перу"

У листопаді 2024 року у Великій Британії вийде третій фільм про пригоди ведмедя Паддінгтона під назвою "Паддінгтон у Перу". Кінокомпанія StudioСanalUK показала трейлер. 

За сюжетом, Паддінгтон повертається на батьківщину в Перу, аби відвідати тітку Люсі. Та коли він туди прибуває, виявляється, що тітка вирушила в таємничий квест Амазонкою і її ніхто не може знайти. Тож ведмедик разом із прийомною родиною Браунів вирушає у пригоду, аби знайти і врятувати її.

Озвучуватиме головного героя британський актор Бен Вішоу. У фільмі також зіграють Олівія Колман ("Корона", "Фаворитка") та Антоніо Бандерас ("Маска Зорро", "Спокуса", "Шкіра, в якій я живу"). 

Г’ю Бонневіль ("Абатство Даунтон", "Випадковий візит") повернеться до ролі містера Брауна, а місис Браун цього разу зіграє Емілі Мортімер ("Рожева пантера", "Острів проклятих"). Джуллі Волтерс ("Мамма Міа!" та "Таємничий сад") повернеться на роль місис Берд, а Імельда Стонтон ("Корона", "Віра Дрейк") знову озвучить тітку Люсі. 

Прем’єра фільму "Паддінгтон у Перу" в Великій Британії відбудеться 8 листопада 2024 року, а через два місяці — 17 січня 2025-го — стрічку покажуть і в США, пише Variety.

Нагадаємо, що перші два фільми трилогії про ведмедя Паддінгтона, які зняв режисер Пол Кінг, заробили у світовому прокаті понад 500 мільйонів доларів.