8-річна модель і блогер продовжують свій роман в соцмережах. Що каже омбудсман

8-річна інстаграм-модель Мілана і 13-річний блогер Павло знову опублікували фото зустрічі 14 травня. Відреагувати на це журналісти попросили уповноваженого президента з прав дитини Миколу Кулебу.

Нагадаємо, Мілані 8 років і в березні вона оголосила, що зустрічається з 13-річним блогером Павлом. Вони публікували фото, де цілуються, сплять разом і прикували на добу одне одного ланцюгом.

Кулеба каже, що наразі немає такого контенту, який був раніше, але розслідування продовжується, розповів омбудсман в інтерв’ю виданню ФАКТИ.

"Я звернувся в МВС, Генпрокуратуру, кіберполіцію, соціальні служби для встановлення фактів та  реагування на них. Зараз кримінальне провадження відкрито і розслідування триває", – заявив Микола Кулеба.

8-річна модель і блогер продовжують свій роман в соцмережах. Що каже омбудсман
Фото: з інстаграм-сторінки Мілани

Омбудсман вважає контент, який виготовляли і публікували дорослі, використовуючи своїх дітей, неприпустимим і таким, що порушує їхні права. Адже він може шкодити не тільки дітям, які його створюють, а й тим, які спостерігають за ними та наслідують, додав Кулеба.

Справу розслідує поліції Київщини.

11 травня LIGA.Life направило інформаційний запит в поліцію, щоб з’ясувати на якому етапі зараз розслідування і що вдалося дізнатися на допиті мами дівчинки.

19 травня нам повідомили, що наш запит направлено на розгляд до Слідчого управління.

Станом на 28 травня відповіді ще не прийшло.