Актор Армі Хаммер покинув зйомки у трьох проєктах після звинувачень у канібалізмі

Актор Армі Хаммер покинув проект Paramount + про зйомки гангстерської драми "Хрещений батько" – "Пропозиція", де він мав виконаи головну роль, через звинувачення в канібалізмі.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Про це повідомляє Deadline. 

Разом з тим він відмовився від участі в стрічці "Швидкісне весілля" з Дженніфер Лопес, а потім і в серіалі Gaslit з Джулією Робертс. 

На початку січня 2021 року колишня дівчина актора злила резонансну інформацію про буцімто його сексуальні уподобання. У фрагменті листування Хаммер буцімто зізнався, що полюбляє насильницький секс та хоче випити крові подруг або відкусити шматочок їх тіла.

Читайте також: Науково-фантастичний проєкт авторів "Гри престолів" заморозили, бо продюсера отруїли

Спочатку інформацію сприймали як фейк, а Армі Хаммер не став коментувати скандал. Однак після розголосу колишні дівчата актора підтвердили, що він схильний до цього. Актора звинуватили в жорстокому поводженні з жінками і ігноруванні закликів зупинитися під час БДСМ-практик.

Згодом Армі Хаммер назвав звинувачення абсурдними.

"У світлі злісних і помилкових атак на мене в інтернеті я не можу зі спокійною совістю залишити своїх дітей на 4 місяці заради зйомок фільму в Домініканській Республіці", – заявив актор. 

Як повідомляє Daily Mail, його колишня дружина Елізабет Чемберс вірить словам дівчат – в липні 2020-го пара оголосила про розставання після десяти років шлюбу.

А поки актора звинувачують у канібалізмі в реальності, його колега по картині "Клич мене своїм ім'ям" Тімоті Шаламе розглядає пропозицію знятися у фільмі, присвяченому цій темі. 

За даними The Hollywood Reporter, Лука Гуаданьїно працює над екранізацією роману Bones&All. 

Стрічка розповідає про дівчину, яка шукає свого батька, щоб зрозуміти, чому вона відчуває потяг до вбивств і поглинання людської плоті. Головну роль в хоррорі може виконати Тейлор Расселл.