Авторка реп-уроків з біології Ольга Халепа звільнилася зі школи через насмішки колег

Вчителька біології Ольга Халепа, яка прославилася своїми реп-уроками, каже, що змушена була піти зі школи, де працювала. Причина – висміювання з боку колег.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Про це вона розповіла місцевому телеканалу Simon.

"Весь час блокували всі мої починання, всі мої проєкти – повний ігнор. Це було просто страшне пекло, чесно кажучи, в результаті якого я сама собі сказала "Оля, досить. Невже ти гідна того? Невже ті стоси грамот, дипломів і медалей гідні того, щоб над тобою знущалися?", – поділилася педагогиня.

За її словами, вона пропрацювала в цій школі 13 років. І 3 вересня 2020 року написала заяву на звільнення.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Ольга Халепа розповіла, що на її місце поставили вчительку зарубіжної літератури.

"І навіть коли прийшов туди молодий спеціаліст – вона не захотіла віддавати, сказала "мені треба заробляти гроші". Ось такий стан сільської освіти", – пояснила педагогиня.

До вересня 2020 року вчителька біології Ольга Халепа навчала учнів 5-8 класів Яколівського ліцею, що на Харківщині. Під час карантину й вимушеного переходу на дистанційне навчання, жінка почала записувати реп-уроки на різні теми зі свого предмету. Вчителька римувала різні наукові терміни, ставила текст на музику, знімала відео на власний телефон та сама монтувала ролики.

23 лютого на каналі вчительки опублікували кліп "Воїни освіти", який жінка присвятила "всім чудовим творчим, креативним колегам України, які живуть школою, які поважають один одного та підтримують".

В Ольги Халепи є свій ютуб-канал, а також телеграм-канал "Філософія життя".