Історія дня. Чоловік в костюмі ведмедя пішки дійшов з Лос-Анджелеса в Сан-Франциско

Прогулянка, довжиною понад 770 кілометрів у костюмі ведмедя – таку акцію задумав і втілив 33-річний Джессі Ларіос.

Його історію розповідає Insider. А знімками зі своєї подорожі він ділився на своїй інстаграм-сторінці.

Мета мандрівки Ларіоса – привернути увагу до проблеми психічного здоров'я та зібрати гроші на благодійність.

Чоловік пройшов з Лос-Анджелеса в Сан-Франциско. Мандрівка його почалася 12 квітня.

Костюм-талісман Bearsun Джессі Ларіос спроектував сам. З собою він узяв телефон, туалетне приладдя для подорожей, чистячі засоби, шкарпетки і ліхтарик.

Ларіос розповів для Insider, що він відправився в подорож майже повністю імпульсивно. На третій день він почав трохи шкодувати про це, але відчув себе уповноваженим рухатися далі завдяки підтримці, що отримував в інстаграмі від людей.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BEARSUN (@iambearsun)

Його шлях пролягав через гірські стежки і пустельні шосе. Там він привертав увагу місцевих шерифів, особливо, відпочиваючи на узбіччях в костюмі ведмедя.

Історія дня. Чоловік в костюмі ведмедя пішки дійшов з Лос-Анджелеса в Сан-Франциско
Фото: Instagram-iambearsun

"Через деякий час всередині костюма виник справжня сморід, я ледь його зняв і продовжив йти. Але я просто продовжував йти і відчував себе таким піднесеним – навіть коли я загубився на добрих три дні", – пригадує чоловік. 

Зібрані гроші на краудфандингу GoFundMe чоловік планував витратити на купівлю нового костюму ведмедя. Але в процесі він вирішив пожертвувати всю суму – близько 17 000 доларів – Національному альянсу з психічних захворювань. 

"Багато людей говорили мені, що вони були в темному місці і не відчували себе такими, як вони, але Bearsun, що йде в Сан-Франциско, відволік їх від хмари негативу, в якому вони були", – сказав він.

Також Ларіос поділився, що планує відправитися в нову подорож через кілька тижнів – з Лос-Анджелеса в Лас-Вегас, з зупинкою в Сан-Дієго по шляху. 

Частину з коштів він усе ж планує виділити на зміцнення та систему вентиляції в своєму костюмі.