Наші тенісисти у світі. Перемоги Костюк та Бондаренко. Поразка Сачко
Марта Костюк. Фото: Facebook сторінка Федерації тенісу України

Українська тенісистка Марта Костюк розпочала турнір в Техасі з перемоги в одиничному розряді.

Про це повідомляє 24 Канал.

Українка розгромила мексиканську тенісистку Фернандо Контрерас Гомес.

Наступною суперницею Костюк стане парагвайська тенісистка Вероніка Кепеде. Гра відбудеться 30 жовтня.

У парному розряді на Костюк також чекала перемога. У парі з датською тенісисткою Кларою Таусон вони перемогли в матчі першого кола на турнірі в Техасі. Тандем зіграв проти пари Анна Даніліна / Анкіта Райна.

Про це повідомляє Sport.ua.

У парному розряді також взяла участь українська тенісистка Катерина Бондаренко. У парі з білорускою Ольгою Говорцовою дівчата перемогли тандем Інгрід Ніл та Кейтлін Уоріскі.

У чвертьфіналі турніру Костюк і Таусон зіграють з парою Аррубаррена / Еррані, а Бондаренко і Говорцова зустрінуться з Ен / Броад.

Відкриття турніру ATP World Tour – український тенісист Віталій Сачко – у інтерв'ю для видання "Большой теннис Украины" прокоментував свою участь у турнірі високого рівня.

529-та ракетка світу зіграв проти третьої ракетки світу та переможця US Open-2020 Домініка Тіма. Це була дебютна гра для українського тенісистка на турнірах подібного рівня.

Незважаючи на поразку Сачко оцінив позитивно свій результат: "Якщо взяти весь матч, напевно, я відіграв непогано. Перший сет я міг зіграти краще. Позначилася недосвідченість, нерви. Другий сет теж я почав з брейка, все начебто було добре, і потім знову був провал. Я програвав 1:4 і знову був у ролі наздоганяючого. Якби мінімізувати ось ці провали, було б набагато краще. Але нічого, це досвід, сподіваюся, в майбутньому ще будуть такі матчі".

  • Відкриття турніру. Як 529-та ракетка світу Віталій Сачко потрапив на топовий турнір ATP
  • Поразки та перемоги Костюк, Білодід, Романчука та Жіночої збірної з футболу – дайджест