Принц Гаррі про дружину: Боявся, що історія принцеси Діани повториться з Меган

В інтерв’ю американській телеведучій Опрі Вінфрі принц Гаррі поділився, що переживав, аби історія його матері не повторилася з його дружиною – Меган Маркл.

Про це стало відомо з тизерів до двохгодинного інтерв’ю, яке вийде 7 березня, пише BBC.

"Я не можу уявити, як було їй (принцесі Діані – ред.) проходити через це самій стільки років тому. Тому що для нас це було неймовірно важко, але ми хоча б були разом. Я з великим полегшенням і радістю сиджу тут, розмовляю з вами, коли моя дружина поруч зі мною", – сказав принц Гаррі.

Мова про пильну увагу британських таблоїдів до Діани, а тепер до його дружини Меган.

Принц Гаррі наголосив, що його "найбільшим побоюванням було, що історія повторюється".

Читайте також: Принц Гаррі і Меган Маркл сказали остаточне "Бувайте" королівській родині

До слова, журналісти помітили, що на Меган Маркл срібний браслет, схожий на той, який носила принцеса Діана.

Принцеса Діана загинула в 1997 році в автокатастрофі. В останні роки її життя британська преса активно обговорювала обставини її розлучення з принцом Чарльзом.

  • Британський принц і американська акторка Маркл одружилися в травні 2018 року. Через рік у них народився хлопчик – Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.
  • ЗМІ пильно стежили за життям герцога і герцогині і їхніми відносинами з іншими членами королівської сім'ї. Тоді подружжя вирішило переїхати з Букінгемського палацу.
  • 13 січня 2020-го королева Великобританії Єлизавета II підтримала рішення принца Гаррі і Маркл відмовитися від королівських привілеїв і почати фінансово незалежне життя.
  • 31 березня вони офіційно склали з себе обов'язки старших членів королівської сім'ї. Зараз Гаррі і Меган з сином Арчі живуть в Лос-Анджелесі.
  • 25 листопада повідомлялося, що Меган Маркл втратила дитину через викидня.
  • 14 лютого стало відомо, що подружжя чекає на другу дитину.