Зміст:
  1. Zhadan i Sobaky – Злий
  2. TVORCHI, Klavdia Petrivna – Орбіти
  3. ba.latskii – Обійми
  4. vioria – КІСТКИ
  5. Harmatna – Очі
  6. Ukrainian Indie for Independence pt.3
  7. Oleksii Podat – to commit, to let go

Zhadan i Sobaky – Злий

Жанр релізу: ска-панк, панк, рок.
Дата релізу: 23.08.2024

Гурт "Жадан і Собаки" презентував альбом на 50-річчя лідера гурту Сергія Жадана. До повноформатнику увійшли 8 треків, які ще не були офіційно презентовані аудиторії на стримінгових сервісах. Пісню "Рок-н-рол" гурт виконав спільно зі співачкою Мартою Липчей. "Злий" було записано навесні 2024 року до мобілізації Сергія Жадана та Євгена Турчинова до лав Національної Гвардії. Жанрово це – старий-добрий ска-панк із притаманною самоіронічною лірикою як у попередніх альбомах гурту.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

TVORCHI, Klavdia Petrivna – Орбіти

Жанр релізу: електронна музика, R&B.
Дата релізу: 23.08.2024

Дует TVORCHI продовжує ділитися піснями з альбому Planet X, реліз якого заплановано на 13 вересня. Композиція "Орбіти" – один із трьох фітів, що будуть у майбутньому повноформатнику. Спільно з Klavdia Petrivna у TVORCHI вийшов симбіоз електронної музики та попвокалу. Як результат – приємне R&B із чіткими проявами стилю дуету та виконавиці.

ba.latskii – Обійми

Жанр релізу: інді-поп, альтернативний рок.
Дата релізу: 23.08.2024

Інді-поп гурт "ba.latskii" випустив по-справжньому літню композицію за тиждень до початку осені. Це історія про один із вечорів, коли так не хочеться лягати спати, а є бажання провести час із першим коханням. Сингл "Обійми" заворожує своїм легким та мелодійним інді-попом, що вдало передає інтимну атмосферу пісні.

vioria – КІСТКИ

Жанр релізу: попрок.
Дата релізу: 23.08.2024

Vioria дебютує своїм першим студійним альбомом після релізу двох мініальбомів "6 причин закохатися" та "Уроки флірту". Повноформатник "Кістки" – це про прожиті емоції та почуття, загорнуті у сучасний попрок саунд. "Всі ми складаємось із кісток. Ми любимо їх перемивати один одному та водночас любимо обіймати один одного так сильно, щоб відчувати їх хрускіт", — так описує свій альбом vioria. До альбому увійшло 8 пісень, з яких треки "Ти її любиш." та "Барабанщик!" були презентовані авдиторії як сингли.

Harmatna – Очі

Жанр релізу: інді-рок, альтернативний рок.
Дата релізу: 22.08.2024

Гурт "Harmatna" повертається до музичного простору із новим матеріалом та анонсом альбому. До цього проєкт випустив мініальбом "Розчиняюсь" у 2022 році, що мав бути завершальним. Проте через рік колектив відновив свою студійну діяльність та розпочав роботу над новим матеріалом. Сингл "Очі" виконано у жанрі інді-рок та присвячено рідній людині, яка втратила зір.

Ukrainian Indie for Independence pt.3

Жанр релізу: альтернативний рок.
Дата релізу: 23.08.2024

Третя частина мікстейпу від лейбла electricity, до якої увійшло по одній композиції від учасників: "sho4k", "Село Близнюків", "Мортидо", "Pine Echoes", "Delirium", "Delayed minds" та "Те, що більше ніж ліс". Добірка не має певної жанрової специфіки: шуґейз, інді-рок, дез-рок, постпанк та слоукор – усі ці нішеві піджанри альтернативного року лейбл демонструє та пропонує слухачу для ознайомлення.

Oleksii Podat – to commit, to let go

Жанр релізу: мелодійний нойз, електронна музика.
Дата релізу: 23.08.2024

Композитор зі Слов’янська Олексій Подать випустив сингл та анонсував дату виходу альбому "Лагідні стосунки зі світом на дні землі" – 13 вересня.

Пісня "to commit, to let go" – це нойз-композиція, що сформована із кардинально спотворених польових записів. Такі експерименти зі звуком створюють нові горизонти музики, що надають звичайному шуму особливого звучання та ритму.