Аліна Паш відхрещується від документа про перетин кордону, який надала її команда
Інстаграм Аліни Паш

Наразі невідомо, як та звідки член команди отримав документ про перетин кордону, який надали Суспільному, написала співачка в інстаграм.

"Якщо довідка, передана членом нашої команди Суспільному мовнику, підроблена чи несправжня, свої висновки мають зробити правоохоронні органи та суд. Зі свого боку ми готові допомагати у встановленні істини", – зазначила вона.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

За словами Паш, вони з’ясували всередині команди обставини, які дали підстави для заяви речника ДПСУ про нелегітимну довідку.

Поки вони чекали офіційної відповіді на запит співачки від Прикордонної служби, член її  команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше, розповідає артистка. 

"І обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас", – каже вона. 

Співачка розповідає, що побачила довідку, на вигляд – офіційну, в якій були справжні дати в'їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ "Чаплинка", через який вона перетинала адміністративний кордон.

Підстав вважати, що довідка не є справжня, ніхто з команди не мав, підкреслює Паш. 

Відповідь на свій запит до ДПСУ вона отримала сьогодні об 11:00. Наразі довідка у Суспільного мовника, стверджує Паш.

Аліна Паш відхрещується від документа про перетин кордону, який надала її команда
Джерело: інстаграм Аліни Паш

"Я хочу вибачитися від імені свого проєкту перед українцями, перед Суспільним мовником, перед кожним, хто спостерігає цей негативний шум навколо мене. Шкода усвідомлювати, що свої ж пхають такі важкі і неприємні палки в колеса. Я розумію, що людиною із моєї команди рухало бажання допомогти, але такого роду допомога недопустима", – пише вона. 

Артистка розриває стосунки зі своїм директором, цим уже займаються юристи, каже вона.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин