Фонд Еліни Світоліної організовує тенісний табір для обдарованих дітей
Фото: depositphotos.com

З 11 по 17 вересня 2020 року в Одесі відбудеться навчально-тренувальний табір для обдарованих дітей-тенісистів. Організатори табору – Благодійний фонд Еліни Світоліної. 
Про це повідомляє Федерація тенісу в Україні

Табір проходитиме на базі тенісного центру «Lawn Tennis Club». Взяти участь можуть спортсмени віком 12 років. Учасники обираються згідно з рейтингом Федерації тенісу в Україні і рекомендаціями фахівців та експертів.

Головне завдання фонду ― дати змогу талановитим дітям розвиватися в спортивній сфері, попри фінансові можливості їхніх батьків. Тому участь у таборі безкоштовна. Діти будуть забезпечені харчуванням, проживанням та тренуваннями під наглядом фахівців.

Ілюстративне фото: Фонд Еліни Світоліної в Україні
Ілюстративне фото: Фонд Еліни Світоліної в Україні

Цьогорічні умови перебування в таборі відповідатимуть рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров’я. У пресслужбі фонду зазначають: "Діти будуть проживати по двоє в одній кімнаті. Обов'язково проводитиметься регулярна санітарна обробка приміщень. У вільному доступі будуть знаходитися санітайзери для обробки рук та поверхонь. В таборі буде чергувати лікар, який щодня проводитиме моніторинг температури та стану здоров'я дітей".

Нагадаємо, що перший табір за підтримки фонду відбувся у 2019 році. У тренувальному таборі взяли участь 20 дітей. Четверо юнаків, які показали найкращі результати, Еліна Світоліна взяла під свій особистий патронат.