Вакцинувати 5 млн українців за літо – Ляшко дав першу обіцянку, якщо стане міністром

Кандидат на посаду міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив свою першу обіцянку. Вона стосується вакцинації українців проти COVID-19.

"Я – Віктор Ляшко – кандидат в міністра охорони здоров'я, обіцяю в перші 100 днів вакцинувати (проти коронавірусу – ред.) 5 мільйонів українців. Тобто провести 10 млн щеплень за літо", – заявив Ляшко на засіданні комітету з питань здоров'я нації.

Учасники засідання перепитали Ляшка щодо його намірів, чи впевнений він, що вистачить спроможностей. Ляшко повторив свою обіцянку.

Голова комітету ВР Михайло Радуцький сказав, що якщо цього не буде – "будемо нового міністра шукати".

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Профільний комітет зібрався 19 травня, щоб заслухати цілі та плани Ляшка, якщо він стане міністром. Ляшко ж заявив, що одна з його цілей на новій посаді - виконати передвиборчу програму Президента і партії.

  • 18 травня Верховна рада відправила Максима Степанова у відставку з посади керівника МОЗ. Його звинувачують у провалі кампанії з вакцинації українців проти COVID-19.
  • Один із основний претендентів очолити міністерство – Віктор Ляшко. Наразі він головний санітарний лікар країни та був заступником Степанова.