Що подарувати рідним та друзям на новорічні свята: ідеї подарунків
Ілюстративне фото: pixabay.com

Новий рік 2021 вже зовсім скоро, тому багато хто задумується, як вибрати подарунки для коханих, дітей, батьків, друзів та колег? Liga.Life зібрала варіанти подарунків, які можуть сподобатись близьким людям.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Для коханих, батьків та дітей

Гаджети і "розумна" техніка може бути вдалим подарунком як для коханих, так і для батьків. 

Наприклад, робот-пилосос, йогуртниця, кавоварка чи скороварка можуть полегшити життя і стати у пригоді щодня. Також непоганим подарунком стануть безпровідні навушники чи електронна книга.

Оскільки нині багато хто працює з дому, то можна подарувати речі для облаштування домашнього офісу. Зокрема, зручне крісло, безшумну клавіатуру чи камеру з якісним зображенням.

Цікавим варіантом може стати набір для занять спортом вдома: гантелі, степ-платформа чи навіть велотренажер.

Дітям, в залежності від віку, можна подарувати набори конструкторів. Вони є на будь-який смак: дерев'яні, металеві, магнітні або Lego. Також може бути цікавою скарбничка-сейф з кодовим замком, настільні ігри, набори для експериментів або скретч-карти.

Якщо діти полюбляють читати, можна подарувати дитячу енциклопедію або збірку казок, комікси.

Що подарувати друзям та колегам

Чудовим подарунком друзям та колегам можуть бути їстівні набори. Наприклад імбирні пряники, джеми, солодощі у святковому спакуванні. Якщо людина не любить солодкого, то можна замовити набори різних сортів сиру, в’яленого м’яса, спецій, екзотичних фруктів тощо.

Також  можна подарувати календар з цікавим оформленням, планер, ланчбокс, термос або подарунковий сертифікат, щоб людина сама собі обрала те, що їй потрібно.