"Двері до літа" – дивіться тизер японської екранізації роману Роберта Гайнлайна
Кадр з тизеру роману "Двері до літа"

Видання Cinematoday показало тизер японської екранізації фантастичного роману Роберта Гайнлайна "Двері до літа" (Natsu e no Tobira: Kimi no Iru Mirai). 

Історія, за сюжетом, відбувається у 1995 році. 

"Молодий учений Такакура працює над створенням робота і знаходиться на порозі нового революційного відкриття. Але героя зраджують його наречена і партнер по бізнесу, в результаті чого він залишається ні з чим. Вирішивши занурити себе в анабіоз до кращих часів, Такакура зрештою прокидається у 2025 році", – пише Читомо

Випуск стрічки в Японії запланований на 19 лютого 2021 року.

Режисер фільму – Такахіро Мікі, який працював над картинами "Завтра я зустрічаюся з вчорашньою тобою", а також "Учитель!", "Любить – не любить", "Око фортуни", "Кричи в нікуди", "Маяк", "Соланін" і дилогію "Це були ми".

"Двері до літа" –  науково-фантастичний роман Роберта Гайнлайна, опублікований у 1956 році. За романом, дія відбувається у 1970 році. Деніел Бун Девіс — талановитий інженер-робототехнік, головний інженер компанії "Наймичка", який після зради нареченої і близького друга залишається з чималою сумою грошей, пакетом акцій компанії та своїм котом Пітом. І вирішує заморозити себе та кота, щоб через 30 років помститися своїм кривдникам.