Фестиваль сучасної електронної музики Strichka оголосив повний лайнап
Фото: Strichka festival/Instagram

Фестиваль електронної музики Strichka Festival у 2023 році відбудеться 20-21 травня традиційно на території Стрічкоткацької фабрики. Дев’ятий фестиваль відбудеться вперше після перерви у два роки.

Загалом у лайнапі 45 артистів, серед яких пʼятеро іноземців: Afriqua (США), Franck Vigroux & Antoine Schmitt (Франція), а також Kind Des Geistes і John Dimas (Німеччина). Крім того, зіграють українці Alina Pash, пост-індастріал Ship Her Son, Alex Savage і Ponura.

Фото: Strichka festival
Фото: Strichka festival

Фестиваль матиме 7 локацій для виступів: Metaculture, Mezzanine, Closer, ‘Otel, Lesnoy Prichal, Yard та Closer Connection. Організатори обіцяють нестандартні світлові ефекти, велику увагу до деталей та якості звуку, сучасні декорації, що базуються на традиційних мотивах і фудкорт.

"Це хоч і денна, проте повноцінна Стрічка — свято буття та зріз сучасної електронної танцювальної музики в контексті українських реалій, особливостей локальної сцени та архітектури фабрики", — кажуть організатори.

Захід пройде 20–21 травня 2023-го. Фестиваль проведуть винятково у денному форматі через комендантську годину, яка діє у Київській області.