"Люксембург, Люксембург" зібрав 5,5 млн грн за перший вікенд прокату
Фото: кадр з фільму 'Люксембург, Люксембург'

Фільм Антоніо Лукіча "Люксембург, Люксембург" зібрав 5,59 млн грн за перший вікенд прокату, його переглянули понад 36 400 глядачів.

Стрічка стала номером один за результатами кінопрокатного вікенду та показала другий найкращий старт серед українських проєктів з часу початку повномасштабного вторгнення.

"Люксембург, Люксембург" — це історія про двох братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу, вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само крутим татом, яким вони його пам’ятають?

Антоніо Лукіч відомий режисерським дебютом "Мої думки тихі". "Люксембург, Люксембург" — другий фільм українського режисера, де головні ролі виконали учасники реп-гурту "Курган і Agregat" брати Раміл та Аміл Насірови. Зйомки проходили у Лубнах Полтавської області, Києві та в Люксембурзі.

Виробництвом стрічки займався продакшн ForeFilms, продюсерами стали Володимир Яценко й Анна Яценко. "Люксембург, Люксембург" створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.