"Люксембург, Люксембург" зібрав 5,5 млн грн за перший вікенд прокату
Фото: кадр з фільму 'Люксембург, Люксембург'

Фільм Антоніо Лукіча "Люксембург, Люксембург" зібрав 5,59 млн грн за перший вікенд прокату, його переглянули понад 36 400 глядачів.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Стрічка стала номером один за результатами кінопрокатного вікенду та показала другий найкращий старт серед українських проєктів з часу початку повномасштабного вторгнення.

"Люксембург, Люксембург" — це історія про двох братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу, вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само крутим татом, яким вони його пам’ятають?

Антоніо Лукіч відомий режисерським дебютом "Мої думки тихі". "Люксембург, Люксембург" — другий фільм українського режисера, де головні ролі виконали учасники реп-гурту "Курган і Agregat" брати Раміл та Аміл Насірови. Зйомки проходили у Лубнах Полтавської області, Києві та в Люксембурзі.

Виробництвом стрічки займався продакшн ForeFilms, продюсерами стали Володимир Яценко й Анна Яценко. "Люксембург, Люксембург" створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.