Послухайте новий альбом Джамали "МИ". Співачка описала його п’ятьма словами

Українська співачка Джамала презентувала 12 березня новий альбом – "МИ".

У ньому вісім треків, серед яких – "Вдячна", "Like a Hero" – англомовна версія саундтреку для фільму Агнешки Холланд "Ціна правди" і міжнародний хіт "Кохаю" з казахстанським репером Jah Khalib.

"Це дуже особливий для мене альбом. І не тільки тому, що в ньому піднімаються особисті теми, а ще й тому, що він натхненний людьми, нашими з вами почуттями. Якби мене попросили описати всі пісні одним реченням, я б сказала так: "Любов, сила, вдячність, віра і прощення". Звичайно, є в альбомі й інші емоції, трохи легковажності і навіть крапелька розчарування", – поділилася Джамала.

І додала, що лейтмотив практично всіх композицій – ми маємо бути вдячними, вірити в себе, вірити в своїх дітей, щоб з них могли вирости справжні люди. 

Читайте також: Джамала про материнство: "Намагатися бути ідеальною – це шлях до депресії"

"Щоб полюбити себе, потрібно мати силу, яка і є у нас всередині. Але ми постійно слухаємо інших, немов хтось може краще знати, як нам жити. Сила в тобі! Любов в тобі! Віра в тобі!", – додала Джамала.

Саундпродюсерами записів виступили Микола Усатий і Діма DredLock, а співавторами пісень разом з Джамалою стали Олександра Макаровська, Андрій Чмут, Тетяна Милимко і Дар’я Федоренко.