Саундтрек Джамали серед номінантів на "Греммі". Співачка дізналася про це з Instagram
Джамала. Скріншот з відео ютуб-каналу співачки

Альбом саундреків до фільму Netflix "Євробачення: історія Вогняної саги" номінували на премію "Греммі". У його записі брала участь українська співачка Джамала.

Список номінантів є на сайті музичної премії.

Альбом саундтреків із голосом Джамали – в категорії "Музика для візуальних медіа".

Сама Джамала каже, що дізналася про це взагалі зі сторіз в інстаграмі.

Читайте також: 

Джамала про материнство: "Намагатися бути ідеальною – це шлях до депресії"

"Це ж просто вау! Мій голос звучить не тільки у відео-уривку, який ви бачите, але і лідирує у всіх приспівах і ще в одному сольному шматку! Всі мої інтерпретації затверджувалися музичними продюсерами Netflix через зв'язок з Лос-Анджелесом! Знали б ви, яка колосальна робота була проведена по створенню попурі. Щаслива, що брала активну участь в цьому. Тримаємо кулачки! Дуже щаслива за всю команду!"- написала Джамала в Instagram.

За словами співачки, її партію записували на студії в Києві пізно ввечері.

Музичним продюсером номера, в якому брала участь Джамала, була відома в Голівуді сонграйтер і співачка Алана да Фонсека.

"Можу сказати, що всі мої імпровізації та побажання були прийняті буквально "на ура", що, звичайно ж, було приємно. Запис пройшов дуже швидко, від сили годину разом з усіма розмовами", – поділилася Джамала, пише Кіноафіша.

Стрічка від Netflix "Євробачення: історія Вогняної саги" оповідає про ісландських співаків, Ларса Ерікссона і Сігріт Еріксдоттір, яким випав шанс представити свою країну на "Євробаченні". Режисером фільму став Девід Добкін.