Семен Горов презентує короткометражний фільм "Спомин про майбутнє"
Кадр з фільму 'Спомин про майбутнє'

Відомий український режисер Семен Горов представляє свою нову концептуальну документальну картину "Спомин про майбутнє". Фільм розповідає про українських митців та їхню творчість під час війни.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Кінострічка показує короткі історії митців, виражені в танці та музиці. Події фільму розгортаються у Харкові, Одесі, Ворзелі та Ірпені. Мета проєкту — допомогти творчим особистостям, надихнути людей України не опускати рук, попри все мріяти й вірити в майбутнє.

"Цей фільм присвячений героїчному народу України. Тут кожен наче жива антена. Ти починаєш виловлювати сигнал, що виведе із цього моторошного сну до світла. Шукаєш іскру всередині себе. Адже страшно не померти, страшно так і не спробувати жити. Ми не можемо програти, ми повинні перемогти", — каже Семен Горов.

На створення фільму режисера надихнув однойменний музикальний твір українського композитора Ігоря Поклада, який також став одним із героїв картини. У стрічці композиція "Спомин" лунає у виконанні Національного академічного оркестру народних інструментів.