Дивіться трейлер до нового сезону "Американська історія жахів: Делікатний" — відео
Кадр з серіалу 'Американська історія жахів'

Телеканал FX показав повноцінний трейлер 12 сезону "Американської історії жахів" з підзаголовком "Делікатний". Прем’єра першої частини шоу запланована на 20 вересня, пише Collider.

12-й сезон базується, принаймні частково, на новому романі Даніель Валентайн "Делікатний стан". Роман описується як захопливий трилер про жінку, яка переконана, що зловісна постать докладає всіх зусиль, щоб її вагітність ніколи не відбулася.

У трейлері показують головних героїнь у виконанні Кім Кардашьян, Емми Робертс та Кари Делевінь.

Новий сезон розповідатиме про героїню Емми Робертс, Анну Олкотт — відому актрису. Анна та її чоловік Декстер мріють про дитину, пара наважується зробити екстракорпоральне запліднення. Коли дитина починає рости в середині неї, акторка починає відчувати себе чужинцем у власному тілі, чому, безперечно, не сприяє наростання параноъ, що хтось хоче нею заволодіти.

Творці серіалу Раян Мерфі та Бред Фелчак. До акторського складу також долучилися Біллі Лурд, Закарі Квінто, Деніс О'Хер, Мікаела Хае Родрігез, Дебра Монк, Джулі Вайт, Аннабель Декстер-Джонс і Одеса Езайон.

Новий сезон було розділено на дві частини, прем’єра першої частини відбудеться 20 вересня. Дати прем'єри другої частини поки немає.

З попередніми сезонами, присвяченими людському стану та психіці в історіях про культи, фрик-шоу та притулки, "Делікатний" обіцяє представити поєднання реального життя та жахів.

"Американська історія жахів" загалом отримала понад 100 номінацій на "Еммі" та здобула 13 перемог.