Дивіться український трейлер нового фільму Веса Андерсона "Французький вісник"

Вийшов український трейлер нового фільму американського режисера Веса Андерсона "Французький вісник" (The French Dispatch). 

Про це пише yabl.ua.

Вес Андерсон – американський кінорежисер, сценарист, актор та продюсер. Він зняв такі відомі стрічки, як "Королівство повного місяця", "Незрівнянний містер Фокс", "Готель "Ґранд Будапешт" і "Острів собак". Він був тричі номінований на "Оскар". Андерсон має основну групу акторів, з якими співпрацює. Серед них – Тільда Свінтон, Білл Мюррей, Овен Вілсон.

У центрі сюжету – відділення американської газети "Французький вісник", розташоване у вигаданому французькому містечку XX століття. За сюжетом, співробітник цього видання вирішує випустити власний журнал.

В описі до фільму зазначається, що це "любовний лист журналістам, розміщений на передовиці американської газети у вигаданому французькому містечку ХХ століття".

У головних ролях: Бенісіо дель Торо, Едріан Броуді, Тільда Свінтон, Леа Сейду, Френсіс Мак-Дорманд, Тімоті Шаламе, Лина Кудрі, Джеффрі Райт, Матьє Амальрік, Стівен Парк, Білл Мюррей та Овен Вілсон.

Вихід фільму спочатку був запланований компанією Fox Searchlight Pictures на 24 липня 2020 року. Але його відклали через пандемію коронавірусу на жовтень 2021 року. Прем'єра фільму відбулася 12 липня на 74-му Каннському міжнародному кінофестивалі.