Ви чекали на це. Легендарний каст "Гаррі Поттера" повертається і не лише він
Кадр з фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь"

1 січня 2022 року фанати поттеріани отримають бажаний подарунок – вийде новий спеціальний епізод Гаррі Поттера від студії HBO.

Актори поділять залаштунками зйомок фільмів франшизи, згадають цікаві моменти з роботи над улюбленими кінострічками, а також розкриють нові деталі "поттеріани", а крім того побувають на таких знайомих декораціях Гогвортсу.

Таким чином, студія хоче "віддати шану всім", на кого свого часу вплинув всесвіт магів.

Героями спецвипуску стануть Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Вотсон, Роббі Колтрейн, Гері Олдман, Хелена Бонем Картер тощо.

Крім того, обіцяють і появу режисера першої частини "Гаррі Поттера" Кріса Коламбуса, але невідомо в якій саме ролі – як режисеру фільму чи асистента.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Але не лише акторський каст фільмів "поттеріани" цього року приємно дивує своїх прихильників. Згадаємо, про ще 5 легендарних повернень.

"Мисливці за привидами"

Вони повертаються. Третя частина "Мисливців за привидами" має розповісти про родину, яка переїздить до старої ферми в Оклахомі саме у той час, коли у районі починається надзвичайна активність паранормальних сил.

Діти намагаються дізнатися більше про дідуся, від якого успадкували ферму та знаходять автомобіль, який належав видатним мисливцям на привидів.

Тепер вони мають ліквідувати паранормальні сили та розібратися з усією технікою, яка кілька десятків років тому уже рятувала світ.

І хоча мисливців за привидами гратиме молоде покоління, без улюбленців з 90-х років не обійдеться.

Білл Мюррей, Ден Ейкройд та Ерні Хадсон також знімуться у новій частині. У шоу Джиммі Феллона вони пожартували, що найважче було влізти у свої костюми та зніматися з купою техніки за спиною.

І проблема не в тому, що вона стала важчою, а тому, що вони стали слабшими.

Та запевнили, що гра двох поколінь не залишить нікого байдужими.

Крім того, у фільмі очікується триб’ют Гарольду Рамісу. Виконавець ролі Ігона Спенглера в оригінальній дилогії помер у 2014 році. Проте режисери запевнили, що будуть використовуватися архівні відео та фото, щоб вся перша четвірка мисливців знову була разом. 

Побачити, що з цього вийшло можна буде вже 18 листопада. 

"Секс і місто"

 9 грудня на стримінговому сервісі HBO МАХ вийде серіал "І просто так", який буде складатися з 10 серій по 30 хвилин.

Це продовження серіалу "Секс і місто". У ньому знову з'являться Сара Джессіка Паркер, Синтія Нікон та Крістіан Девіс.

А сам сюжет розповідатиме про події через двадцять років після "Сексу і місто". Зачеплять і сучасні питання та проблеми, серед яких і пандемія COVID-19.

"Матриця"

Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс знову разом і в такому тандемі готові йти проти всіх.

Нео забув про всі події, які були раніше. Він живе звичайним життям, проходить курси у психотерапевтів і впевнений, що саме таким має бути його ідеальний світ.

Але все змінюється, коли йому насниться сон, який флешбеками нагадує інше життя. Він знову буде перед вибором – яку пігулку обрати? 

Довгоочікувана четверта стрічка франшизи про Нео та Триніті, а також протистояння в комп'ютерній програмі "Матриця", яка встановила контроль над Землею, знову захопить кінотеатри.

Прем'єра запланована на 22 грудня.

"Фокус-Покус"

Через 29 років з'явиться сиквел фільму "Фокус-покус" про сестер-відьом. У головних ролях – актриси першого каста: Бетт Мідлер, Сарою Джессікою Паркет та Кеті Наджімі.

Про що саме фільм та дата його виходу – ще невідомі. 

Нагадаємо, що у першій частині розповідалося про трьох відьом Сандерсон, які пили життя дітей і тим самим залишалися молодими. Проте місцевим такі б'юті-процедури не подобалися і відьми закінчили на шибениці.

Але перед смертю вони встигли вимовити пророцтво, яке згодом їх знову повернуло до життя. Тепер усі діти міста у небезпеці.

Ви чекали на це. Легендарний каст "Гаррі Поттера" повертається і не лише він
null

"Друзі"

Так 27 травня на HBO Max показали новий спеціальний епізод "Друзів". Серіал про компанію приятелів з Нью-Йорка виходив на екрани з 1994 по 2004 роки.

У випуску "Друзі: Возз'єднання" Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер згадали цікаві історії зі зйомок, а також перевірили, як добре пам’ятають серіал.

Крім того, що зірки жартували – як вони змінилися, хто забував завжди текст, де залишалися підказки для зйомок, з ким було найважче працювати (спойлер – мавпою), які сцени змінювалися вже під час роботи над ними, вони також впевнено заявили, що продовження вже точно не буде.

Бонусом спеціального епізоду стали зіркові гості, які розповіли, як на них вплинув серіал "Друзі".