5D Femto – революційна методика відновлення зору. Експертна думка лікаря клініки Ексімер

На правах реклами

Експертна думка лікаря-офтальмолога медцентру "Ексімер"

У сучасному світі існує безліч можливостей, але щоб максимально використати їх, необхідно мати гарний зір. 

Вчені та науковці постійно працюють над пошуком ефективних рішень для покращення зору. І саме лазерна корекція визнана однією з найефективніших методик. Фемтосекундний лазер — по-справжньому провідне обладнання майбутнього.

Лазерна корекція допомагає позбутися проблем із зором

За останнє десятиліття у світі було проведено приблизно п’ять мільйонів лазерних корекцій. 

Корекція зору з фемтолазерним супроводом – найбільш прогресивна і не травматична методика лазерної корекції, яка забезпечує якісно новий зір. Вплив на рогівку відбувається без використання ріжучих інструментів. В ході корекції максимально, з мікронною точністю, враховуються індивідуальні особливості будови рогівки, і зір відновлюється швидко незалежно від вихідної величини короткозорості, далекозорості, астигматизму. 

З розвитком інноваційних технологій можливості лазерної корекції продовжують розширюватися, і пацієнтам, яким ще вчора відмовляли у операції – сьогодні дають "зелене світло". 

Так, у офтальмологічному центрі "Ексімер" успішно справляються з досить важкими діагнозами: короткозорістю до -10 діоптрій, далекозорістю до +6 D і астигматизмом до 6 діоптрій. 

Втім, незважаючи на новітні досягнення, багато людей все ще відчувають побоювання та занепокоєння щодо хірургії очей. Щоб краще зрозуміти особливості проведення лазерної корекції та які є переваги у сучасних методик, ми поспілкувалися з цього приводу з рефракційним хірургом, лікарем офтальмологом медцентру "Ексімер" Юлією Лейченко.

Чому саме варто зупинитися на лазерній корекції 5D Femto 

По-перше, це новітня безпечна та сучасна методика. Тільки почитайте про неї, і у вас пропадуть всі сумніви та страхи.

Гострота зору після 5D Femto вище, ніж після інших методик. Часто вдається досягти результату 120-130%. Зір у сутінках та у вечірній час стає контрастніше. Адже під час корекції враховуються всі індивідуальні особливості ока людини.

Технологія Femto дозволяє отримати не лише гострий, але й якісний зір. Що значить людина буде добре бачити на будь-якій відстані. І зможе і вдень, і вночі покладатися на свій зір

Процедура абсолютно безболісна. Лазерна корекція виконується під місцевою анестезією – в око закапують спеціальні краплі. Вся операція на обидва ока займає близько 15-20 хвилин. Вже через годину пацієнта оглядає лікар і можна їхати додому.

Відкриває можливості для пацієнтів із тонкою та плоскою рогівкою. Раніше це було протипоказанням для проведення лазерної корекції зору.  Сьогодні, завдяки сучасним розробкам, світ гарного зору стає ближче для багатьох людей.

Ризик післяопераційних ускладнень мінімальний, оскільки формування рогівкового клапотя виконується не хірургічними інструментами, а лазером в автоматизованому режимі за індивідуальними параметрами. Це дозволяє найбільш точно і оптимально проектувати операцію, повністю виключаючи людський фактор. 

У будь-якому випадку перед корекцією потрібно обов'язково пройти діагностику зору та проконсультуватися з лікарем, який підбере оптимальний варіант для кожної конкретної ситуації.