Деніел Редкліфф знімає фільм про дублера з "Гаррі Поттера" – його паралізувало на зйомках
Фото: Sky

Деніел Редкліфф став виконавчим продюсером документального фільму про свого дублера, якого паралізувало після нещасного випадку на знімальному майданчику фільму про Гаррі Поттера. Про це повідомляє Deadline.

Виробництвом стрічки займаються Sky та HBO Documentary Films. Фільм отримав назву "Девід Голмс: Хлопчик, що вижив".

У Sky документалку описують як "історію дорослішання каскадера Девіда Голмса, видатного гімнаста-підлітка з Ессекса, Англія, якого обрали на роль дублера Деніела Редкліффа у першому фільмі про Гаррі Поттера, коли Деніелу було лише одинадцять років".

Під час зйомок "Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина 1" стався вибух, який був частиною трюку. Внаслідок цього Голмс отримав травму хребта, яка залишила хлопця паралізованим від грудей донизу.

У стрічці будуть представлені особисті кадри, зняті протягом останнього десятиліття, залаштункові матеріали каскадерської роботи Холмса, сцени його теперішнього життя. А також будуть інтервʼю з ним, Редкліффом, друзями, родиною і колегами.

Зазначається, що фільм відображає універсальні теми життя з труднощами, дорослішанням і зв’язками, які об’єднують людей.