До найбільшого ринку Львова "Шувар" добудують новий дворівневий павільйон
Фото: Іван Федишин

На найбільшому гуртовому ринку "Шувар" збудують дворівневу споруду, яка стане значним розширенням наявного HoReCa Center. Про це повідомив у соцмережах гендиректор ринку Іван Федишин.

За словами Федишина, перший поверх об’єкта передбачатиме торгові площі для спеціалізацій – "солодощі, делікатеси та молочна продукція". А на другому поверсі будуть розташовані офісні приміщення та склади.

Фото: Іван Федишин
Фото: Іван Федишин

Споруда загальною площею 5,2 тисячі м² буде устаткована сучасними вертикальними зв'язками та просторою рампою для зручного завантаження та розвантаження товарів. Така структура забезпечить зручне та ефективне поєднання логістики, адміністративних та торгових процесів.

"Новий корпус стане логічним доповненням та потужним підсиленням для наявного об’єкта, який станом на сьогодні, є безумовним лідером за обсягами реалізації вищеназваних товарних груп на Західній Україні", – зазначає гендиректор ринку.

Фото: Іван Федишин
Фото: Іван Федишин

Торік виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на проєктування нового корпусу ринку "Шувар". Там уже збудовано підземне укриття з опаленням і вбиральнями.