Фільм Скорсезе “Killers of the Flower Moon” із Леонардо Ді Капріо вийде в жовтні
Фото: Apple TV+

Компанія Apple Original Films повідомила, що фільм Мартіна Скорсезе "Killers of the Flower Moon" вийде 20 жовтня, пише The Variety.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Фільм заснований на однойменному бестселері Девіда Гранна. Головні ролі зіграють Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро, а також Лілі Гладстон, Джессі Племонс, Кара Джейд Маєрс, Джаней Коллінз, Джилліан Діон і Танту Кардинал.

"Killers of the Flower Moon" — це історична драма про серійні вбивства членів багатого на нафту племені Осейдж в Оклахомі на початку 1920-х років.

Вважається, що фільм Скорсезе стане головним претендентом на головні нагороди кінопремій. Зокрема, джерела повідомляють, що прем’єра стрічки відбудеться на цьогорічному Каннському кінофестивалі.

Виробництвом фільму займається Apple Original Films, а Paramount Pictures показуватиме "Killers of the Flower Moon" на великих екранах.

Сценаристами стрічки виступили Мартін Скорсезе й Ерік Рот. Фільм був створений спільно з Imperative Entertainment, Sikelia Productions і Appian Way. Продюсери фільму: Скорсезе, Ден Фрідкін, Бредлі Томас і Деніел Лупі, а також Ді Капріо, Рік Йорн, Адам Соммер, Маріанна Бавер, Ліза Фрешетт, Джон Етвуд, Ши Каммер і Нільс Юул.