Фільм Скорсезе “Killers of the Flower Moon” із Леонардо Ді Капріо вийде в жовтні
Фото: Apple TV+

Компанія Apple Original Films повідомила, що фільм Мартіна Скорсезе "Killers of the Flower Moon" вийде 20 жовтня, пише The Variety.

Фільм заснований на однойменному бестселері Девіда Гранна. Головні ролі зіграють Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро, а також Лілі Гладстон, Джессі Племонс, Кара Джейд Маєрс, Джаней Коллінз, Джилліан Діон і Танту Кардинал.

"Killers of the Flower Moon" — це історична драма про серійні вбивства членів багатого на нафту племені Осейдж в Оклахомі на початку 1920-х років.

Вважається, що фільм Скорсезе стане головним претендентом на головні нагороди кінопремій. Зокрема, джерела повідомляють, що прем’єра стрічки відбудеться на цьогорічному Каннському кінофестивалі.

Виробництвом фільму займається Apple Original Films, а Paramount Pictures показуватиме "Killers of the Flower Moon" на великих екранах.

Сценаристами стрічки виступили Мартін Скорсезе й Ерік Рот. Фільм був створений спільно з Imperative Entertainment, Sikelia Productions і Appian Way. Продюсери фільму: Скорсезе, Ден Фрідкін, Бредлі Томас і Деніел Лупі, а також Ді Капріо, Рік Йорн, Адам Соммер, Маріанна Бавер, Ліза Фрешетт, Джон Етвуд, Ши Каммер і Нільс Юул.