Герцогиня Меган Маркл та принц Гаррі випустять два нові серіали на Netflix
Фото: EPA

Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували два нові нонфікшн-серіали у виробництві на стримінговому сервісі Netflix. Вони є частиною загальної угоди, яку подружжя підписало з компанією у 2020 році під брендом Archewell Productions. Про це повідомляє Deadline.

Перший серіал зніматимуть під кураторством Меган. Стрічка буде про радість приготування їжі, садівництво, розваги та дружбу. Продюсуватиме серіал Sony Pictures Television. Режисером проєкту стане Майкл Стід, який працював над "Ентоні Бурден: Незвідані краї", а шоураннером — Лія Харитон, продюсерка кулінарного шоу Селени Гомес Selena + Chef на каналі HBO.

Другий серіал, за словами Netflix, покаже глядачам світ професійного поло. Проєкт знятий переважно на Відкритому чемпіонаті США з поло у Веллінгтоні, штат Флорида.

Обидва шоу є на ранніх стадіях виробництва, а їхні назви та дати випуску оприлюднять пізніше.

Netflix вже працював з парою над трьома іншими серіалами, включно з "Гаррі та Меган", який підняв завісу над їхніми стосунками з королівською родиною та переїздом до США після того, як вони залишили свої королівські обов’язки.

Компанія також випустила серію інтерв’ю зі світовими лідерами для стримінгової платформи "Live To Lead" і документальний серіал "Heart of Invictus" про подію, засновником якої є принц Гаррі.