“Книжковий Арсенал” оголосив дату проведення фестивалю у 2023 році
Фото: Книжковий Арсенал

11-й Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" у 2023 році проходитиме з 22 до 25 червня. Про це повідомила пресслужба події на офіційному сайті.

"Ми впевнені, що "Книжковий Арсенал" цього року потрібен як ніколи. Він має підтримати, посилити стійкість і надихнути усіх нас", — повідомила генеральна директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Фото: Книжковий Арсенал
Фото: Книжковий Арсенал

Операторами продажу книжок замість окремих видавництв будуть локальні київські книгарні: "Сенс" представить секцію "Нонфікшн", "Книжковий Лев" — художню літературу, а "Закапелок" — дитячу літературу, а також комікси й графічні романи.

Окремо буде представлена секція "Воєнна література": у просторі ярмарку презентують добірки видань, створених ветеранами війни, учасниками бойових дій, членами їхніх сімей, книги про війну, видані після 2014 року.

Структура події складатиметься з двох елементів: програмної частини фестивалю та книжкового ярмарку з відповідними тематичними секціями. "Книжковий арсенал" відбудеться у лівому крилі першого поверху Старого арсеналу.

Книжковий Арсенал не проводився у 2022 році через початок повномасштабного вторгнення Росії.