До Дня захисту дітей в Охматдиті влаштують свято для онкохворих дітей
Фото: Alex Alexandrovich | WILO SE

До Дня захисту дітей, 1 червня, фонд "Таблеточки" зробить свято у відділеннях онкології та онкогематології в НДСЛ "Охматдиті".

"Боротьба з раком — це завжди складне випробування для всієї сім’ї. Та зараз вона стала ще важчою, адже онкохворі діти опинилися у двох війнах одночасно: з хворобою та російською агресією", — йдеться у повідомлені.

На дітей чекають улюблені розваги: шоу мильних бульбашок й хімічні досліди. Та справжнім сюрпризом для них стане відео від улюблених артистів.

Відомі українські зірки — Настя Каменських, Злата Огнєвич та КилимМен з гурту Kalush — записали зворушливі відео зі словами підтримки для дітей, які мужньо борються з раком.

"Така потужна підтримка від лідерів думок додає дітям і батькам сил для складного і тривалого лікування", — кажуть у фонді.

Фонд "Таблеточки" 12 років опікується дітьми, що борються з раком. Також у фонді до Дня захисту дітей шукають Супердрузів — благодійників, які щомісяця підтримуватимуть дітей. Для цього потрібно лише оформити підписку, це можна зробити за посиланням.