"Хтось викрутив гайки на колесі" — гурт "Антитіла" ледь не потрапив у ДТП на автобані
Фото: гурт 'Антитіла'/ Instagram

Український гурт "Антитіла" ледь не потрапив у ДТП на європейському автобані. Як виявилося, хтось викрутив гайки на колесі авто. Про інцидент музиканти розповіли в Instagram.

Музиканти зазначили, що "у Парижі хтось викрутив їм гайки на колесі турового авто, а на автобані на колесі повністю зрізало болти, воно відпало, зависнувши на гальмівному диску".

Фото: гурт 'Антитіла'/ Instagram
Фото: гурт 'Антитіла'/ Instagram
Фото: гурт 'Антитіла'/ Instagram
Фото: гурт 'Антитіла'/ Instagram

"Страшних наслідків вдалося уникнути, завдяки майстерності водія мікроавтобуса", — додає гурт "Антитіла".

Дорожні служби, які прибули на виклик, помітили подряпини, які з’явилися під час спроби викрутити свіжопофарбовані диски й гайки на колесах. "Антитіла" вважають, що гайки могли викрутити росіяни, що були сусідами у готелі.

"Не знаємо кому "дякувати" — сусідам мскл в готелі, які можливо прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим "прихильникам" нашої діяльності й творчості в Парижі, але головне — що все нормально! Все переживемо!" — йдеться у повідомленні гурту.

Наразі "Антитіла" повертаються додому з Франції. Вони готуються до поїздки на Євробачення, яке пройде в Ліверпулі, а також до двох концертів в Україні — 16 червня в Ужгороді та 18 червня в Чернівцях.