Мадонна в капелюсі від українського дизайнера відкрила світовий тур у Лондоні – відео
Фото: Мадонна / Instagram

Американська співачка Мадонна, яка розпочала світовий тур у Лондоні, розгорнула на сцені український прапор, а також разом із балетом була одягнена в капелюхи від українського дизайнера Ruslan Baginskiy. Про це повідомив бренд на своїй сторінці в Instagram.

"Дякую, Мадонна! За те, що вірили в мене з самого початку. За твою неймовірну підтримку. Ця підтримка не тільки моя, це підтримка моєї країни. Наша перемога — і через культуру, через єдність. Через відсутність страху. Ти завжди була прикладом цього, і ти справді думаєш про це", — йдеться у пості.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslan Baginskiy (@ruslanbaginskiy_hats)

Зокрема, співачка під час виконання композиції "Don't Cry for Me Argentina" тримала синьо-жовтий прапор, чим укотре висловила свою підтримку Україні.

Мадонна мала розпочати світовий тур The Celebration на честь 40-річчя своєї музичної кар'єри 15 липня цього року. Але артистка була змушена перенести концерти через погіршення здоровʼя. Вона потрапила до реанімації через "серйозну бактеріальну інфекцію".

Мадонна (її повне ім'я Мадонна Луїза Вероніка Чикконе) — американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка.

Вона найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів. Зокрема, вона багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гіннеса. 2008 року її прийнято до Зали слави рок-н-ролу. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslan Baginskiy (@ruslanbaginskiy_hats)