Маркетинг американського зразка в Києві

На правах реклами

Поговорили про переваги американської програми з Юрієм Боцем, доктором філософії, деканом School of Management і запрошеним професором АЮК.

Маркетинг американського зразка в Києві

Чим програма Marketing Science буде цікавою майбутнім випускникам шкіл?

Ми співпрацюємо з Arizona State University (ASU) – університетом, що за інноваціями тримає першість серед американських вишів. Відкриваємо для українських студентів доступ до їхніх академічних програм, які роками успішно застосовуються в американській системі освіти. Однією з таких програм стала Marketing Science.

Її випускники матимуть змогу будувати кар’єру в великих транснаціональних компаніях, міжнародних маркетингових агентствах, іноземних компаніях, що займаються продажем широкого спектру товарів чи послуг. А додатковою конкурентною перевагою на ринку праці для них буде подвійний диплом американського зразка, що визнається в усьому світі.

Тим паче, що ані для навчання, ані за дипломом не обов'язково летіти в США. Адже після закінчення АЮК (в офлайні) можна пройти навчання в Аризоні в онлайні або ж за бажанням в офлайні на кампусі Аrizona State University. Та отримати диплом від обох університетів. 

- Які курси викладаються за цією програмою?

За цією програмою ми викладаємо майже всі курси, які студент би вивчав в Аризоні. Тобто програма максимально наближена до американської, хоча не ідентична – усі наші програми ми підлаштовуємо до українських реалій та бізнес-потреб великих компаній, що є майбутніми роботодавцями наших випускників. Наприклад, в Marketing Science ми зміксували класичний і диджитал-маркетинг.

Адже сучасний маркетинг не існує без диджитала, це його найдинамічніша компонента сьогодні. Не можна стати успішним маркетологом, якщо не розумієшся на диджиталі, що став основним каналом залучення для усіх без винятку брендів, його впізнаваності, реклами, комунікації тощо. І цей тренд буде лише поглиблюватися.

Ми даємо концентровану програму, що складається з фундаментальної маркетингової складової, підсиленої диджитал-напрямом, та базових знань з різних напрямів. В програму, як і в Аrizona State University, входять курси з макро- і мікроекономіки, маркетингових досліджень, аналітики, споживацької поведінки, глобального маркетингу та інші. Робимо особливий акцент також на софт-скілах з етики, міжкультурних комунікацій, публічних виступів тощо. При цьому нефахові курси, як-то математика, фінанси, бухгалтерія, зведені до необхідного мінімуму, адже неможливо охопити все відразу – наше завдання опанувати науку маркетингу.

- Якими якостями повинен володіти здобувач, який хоче навчатися маркетингу?

Передусім, мати схильність до аналітичного мислення. Адже маркетингова наука перш за все передбачає використання саме наукових методів для розуміння потреб споживачів та створення різних способів задоволення вищеназваних потреб. Наявність креативу, інтуїції та творчого підходу також відіграють важливу роль в маркетингу. 

- Наскільки вільно треба володіти англійською для навчання?

Усі курси в АЮК викладаються винятково англійською – у такий спосіб студенти на 100% занурюються в англомовне середовище. Це допомагає налаштуватися і максимально підготуватися до роботи в міжнародних компаніях як в Україні, так і за кордоном. Тому на старті потрібен поглиблений рівень мови. Студентам читатимуть курси кращі лектори з різних країн світу, які працювали в престижних міжнародних навчальних закладах. Серед них є мільярдер-стартапер, колишній керівник в НАТО, доктори наук, професори, власники бізнесів.

- Що вашим студентам найбільше подобається в АЮК?

Студенти АЮК, так само як американські, можуть гнучко вибирати додаткові предмети для вивчення та мають доступ до інноваційної онлайн-системи навчання Сanvas. Це провідна платформа, завдяки якій студенти і викладачі отримують цілодобовий доступ до матеріалів та максимальну інтерактивність. Цю систему використовують понад 30 мільйонів людей у понад 4000 навчальних закладів світу.

Плюс усі цінують атмосферу свободи і нетворкінг, адже студенти перетинаються з багатьма іншими на спільних курсах, будують нові знайомства та друзів-однодумців.

Схвальні відгуки отримує також серйозне ставлення АЮК до практики. Її наші студенти проходять у міжнародних організаціях, де набувають навиків, недоступних в українських реаліях. Жодна розлога теорія не дасть бажаних паростків без пропрацювання її на практиці. Це наша відмінність і велика перевага.

Я впевнений, що усі випускники Marketing Science будуть бажаними кандидатами на будь-яку омріяну вакансію, навіть якщо обмежаться дипломом від АЮК. Адже це гарантія якісної освіти за американським зразком, не залишаючи Україну.

Чекаємо вас у стінах АЮК. Подаватися на цю програму можна за лінком.