МБФ Let's help: балами за покупки у "Фора" можна підтримати самотніх пенсіонерів

На правах партнерства

Мережа магазинів "Фора" вирішила підтримати програму "Гідна старість" благодійного фонду Let’s help, який уже 6 років системно покращує життя людей літнього віку.

Компанія створила благодійний проект "Бали добра" – у мобільному додатку  "Фора" з’явилася можливість перерахувати бали, отримані за покупки в мережі, на користь благодійного фонду Let’s help.

Мета проєкту – допомогти малозабезпеченим бабусям та дідусям, які проживають самостійно, а також підопічним геріатричних пансіонатів. На зібрані кошти благодійний фонд купуватиме для них продукти та засоби гігієни.

Програма "Гідна старість" МБФ Let’s help – це програма якісних змін життя для літніх людей. Фонд опікується людьми похилого віку у 142 геріатричних пансіонатах та самотніми малозабезпеченими бабусями і дідусями, що проживають самостійно (близько 10 000 осіб).

Національна мережа магазинів біля дому "Фора" працює на ринку України з 2002 року і входить до торгово-промислової групи Fozzy Group. Станом на січень 2021-го мережа нараховує 265 магазинів у понад 70 населених пунктах України, включаючи преміальний food market Favore та інтернет-магазин shop.fora.ua.

За три тижні тестового режиму роботи проєкту більше 800 гостей "Фора" перерахували "бали добра"  на благодійність та допомогли зібрати понад 9000 гривень для підтримки літніх людей.

На думку голови фонду Let’s help Ольги Бондаренко "Залучати людей до благодійності через прості дії у мобільному додатку – це чудова ідея! Щоразу ділитися невеликими сумами – це необтяжливо, але водночас приємно, а для бабусь та дідусів, якими ми опікуємося, – це серйозна підтримка! Ми завжди раді, коли до допомоги долучаються відповідальні бізнеси. Щиро вдячні Фора за постійну підтримку".