Меган Фокс образила українських жінок, невдало "пожартувавши"
Фото: Меган Фокс / Instagram

Американська акторка та модель Меган Фокс опублікувала допис в Instagram, в якому зневажливо висловилася про українських жінок. Після обурення користувачів, вона зазначила, що "не те мала на увазі".

Раніше у мережі зʼявилося фото, зроблене на вечірці після Супербоулу. На ньому вона разом із нареченим, репером Machine Gun Kelly, а також із Тейлор Свіфт і Тревісом Келсі. Тоді користувачі звинуватили Фокс в тому, що вона зробила пластичну операцію.

Згодом акторка опублікувала це фото на своїй сторінці в Instagram із підписом, в якому порівняла свій зовнішній вигляд з українською секс-лялькою.

"Боже мій, люди, подивіться, як я змінилася... зовсім не схожа на себе. Виявилося, що це просто тінь на фотографії з мобільного телефону, на якій я маю вигляд, як українська надувна лялька. Коли в реальності я маю вигляд, як одна з тих супер дорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії", – написала під фото Фокс.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Megan Fox (@meganfox)

Частина аудиторії обурились таким порівнянням. Зокрема деякі користувачі писали, що "ксенофобія щодо східної Європи все ще існує в Голлівуді". "Дуже грубо з твого боку так говорити про українських жінок, такою ти себе показала", – написала інша жінка.

Водночас, відреагувавши на один із коментарів, Меган зазначила, що вона мала не це на увазі. "Боже мій, я не це мала на увазі. Українські жінки гарячі, тож у моїй уяві надувні ляльки теж гарячі. Дайте дівчині пожартувати, чорт забирай", — відповіла Фокс.

Скрін коментаря під дописом Меган Фокс
Скрин коментаря під дописом Меган Фокс

Попри велику кількість негативних коментарів і, власне, виправдання, акторка так і не відредагувала допис. На це звернув увагу один із підписників зірки, написавши: "Ще не пізно видалити слово "український".