На Сардинії можна орендувати житло за 1 євро
Фото: ambito.com

На Сардинії пропонують орендувати житло на один місяць лише за 1 євро. Як повідомляє The Mayor, таку ініціативу запустили в містечку Оллолаї в центрі середземноморського острова.

Ініціатива називається "Робота в Оллолаї", вона пропонує фахівцям, які працюють віддалено, спробувати провести один місяць в цьому містечку.

Місто також бере участь в програмі "Один євро за будинок", яку запустили в Італії, однак "Робота в Оллолаї" – окрема ініціатива. 

Місцевий уряд вирішив, що наявність цифрових кочівників може бути корисною для громади, навіть якщо їх присутність лише тимчасова.

Міська рада Оллолаї пропонує професіоналам, які віддалено працюють, одно- або двокімнатні квартири в місцевих будинках за символічною ціною 1 євро. Хоча оренда дозволяється лише на місяць, але залежно від окремих випадків перебування її може бути продовжено, якщо обидві сторони вважають це вигідним.

Влада прагне посилити глобальний обмін між місцевим населенням і світом, сподіваючись, що він буде плідним для всіх учасників.

Подати заявку на участь у програмі можна за посиланням.