На знімальному майданчику серіалу Marvel загинув член команди
Фото: Unsplash

Член знімальної команди, який працював над новим телесеріалом Marvel "Диво-людина", загинув на знімальному майданчику після падіння з крокви на сцену. Про це повідомляють BBC та Deadline.

Інцидент стався в Radford Studio Center в Лос-Анджелесі у вівторок. Зйомки в той час не проводилися. Чоловіка ідентифікував коронер як 41-річного Хуана Осоріо, який був техніком з освітлення.

Управління з охорони праці (OSHA) почало розслідування того, що сталося. "Наші думки та глибокі співчуття його родині та друзям, і ми підтримуємо розслідування обставин цієї трагедії", — йдеться в заяві представника Marvel.

Міжнародний альянс працівників театральної сцени після інциденту заявив, що безпека на знімальному майданчику є найвищим пріоритетом, і пообіцяв допомогти у розслідуванні нещасного випадку.

Зокрема, на платформі Go Fund Me відкрили збір для родини Хуана Осоріо, щоб вони змогли оплатити адвокатські послуги й інші судові витрати, оскільки смерть члена команди повʼязана з потенційною структурною несправністю. Вже вдалося зібрати понад $115 000.

"Чудо-людина" – це майбутній американський мінісеріал, створений Дестіном Деніелом Кретоном і Ендрю Гестом для потокового сервісу Disney+. Стрічка заснована на однойменному персонажі Marvel Comics.

У головній ролі — Яг'я Абдул-Матін II у ролі Саймона Вільямса, який отримав надлюдську силу, щоб стати супергероєм, Диво-людиною. Зйомки серіалу мають відновитися в березні після затримки через недавні страйки в Голлівуді.