Нагадує продовження "Сам удома": 6-річну дитину посадили не на той рейс
Фото: Spirit Airlines

У США авіакомпанія Spirit Airlines відправила 6-річного Каспера до Орландо замість Форт-Маєрса у Флориді. Це був перший політ хлопця, який більше нагадував продовження фільму "Сам удома", повідомляє The Guardian.

Бабуся дитини Марія Рамос очікувала, що він прибуде у Форт-Маєрс, натомість він приземлився в Орландо. А багаж хлопчика доправили до міжнародного аеропорту у Флориді. Коли жінка не побачила онука, то побігла всередину літака.

"Я запитала стюардесу, де мій онук, чи його передали вам у Філадельфії. На що стюардеса сказала, що з нею не було дітей", — розповіла Рамос.

Згодом Касперу вдалося зателефонувати бабусі незабаром після того, як він приземлився в Орландо. Рамос довелося проїхати 260 км з Форт-Майєрса, щоб забрати свого онука. Авіакомпанія запропонувала компенсувати витрати.

"Я хочу, щоб вони зателефонували мені [і] повідомили, як мій онук опинився в Орландо. Як це сталося? Його висадили з літака? Стюардеса — після того, як мама передала його з документами, відпустила Каспера самого? Він сам стрибнув не в той літак?" — сказала жінка.

Авіакомпанія Spirit Airlines перепросила й заявила, що вони серйозно ставляться до безпеки та відповідальності за перевезення всіх гостей. В компанії проведуть внутрішнє розслідування, чому трапилася така ситуація.

У 2009 році двох різних дівчат без супроводу посадили на неправильні рейси Continental Airlines у США. Авіакомпанія звинуватила в цьому "непорозуміння між персоналом". А у 2019 році хлопця посадили на рейс United Airlines до Німеччини, коли він мав їхати до Швеції.