Netflilx продовжив на другий сезон реаліті-шоу "Гра в кальмара: Випробування"
Фото: Netflix

Стримінговий сервіс Netflix продовжив реаліті-шоу про змагання "Гра в кальмара: Випробування", засноване на південнокорейському серіалі "Гра в кальмара", на другий сезон, повідомляє The Variety.

"У нашому рішенні дати зелене світло другому сезону "Випробування" не було жодного червоного світла. Ми дуже раді продовжити франшизу "Гри в кальмара" з нашою командою в Кореї та продюсерами Studio Lambert і The Garden для цього епічного змагального шоу", — відзначив Брендон Рігг, віцепрезидент Netflix з неігрових серіалів.

Зокрема, одразу після оголошення про продовження другого сезону Netflix відкрив процес набору акторів. Кожен охочий віком від 21 років може взяти участь у кастингу. Потрібно лише заповнити заявку на сайті та записати відеопредставлення на хвилину.

Другий раунд шоу, ймовірно, буде натхнений другим сезоном оригінального серіалу "Гра в кальмара", який має вийти на екрани у 2024 році.

"Гра в кальмара: Випробування" — це реаліті-шоу, в якому 456 реальних учасників грають у ті самі ігри, що були у серіалі Хван Дон Хьока, і змагаються за $4,56 млн. Тільки без смертей і крові. Шоу вийшло 22 листопада, а 6 грудня відбувся фінал. 

Це шоу було №1 у списку 10 найкращих англомовних шоу Netflix за останні два тижні. За перший тиждень його переглянули 20,5 мільйона, а за другий — 11,4 мільйона.

Оригінальний серіал "Гра в кальмара" є рекордсменом серед найпопулярніших серіалів Netflix усіх часів, набрав 1,65 мільярда годин перегляду за перші 28 днів після прем’єри у вересні 2021 року.