Навчання під обстрілами та вебінари з бомбосховищ: як українці навчаються під час війни?

Щодня українці мужньо доводять свою непереможність — у тому числі на освітньому фронті. Попри війну, на освітній платформі Prometheus запускаються курси, проводяться вебінари (подекуди — прямо з бомбосховищ), і вони користуються навіть більшим попитом, ніж у довоєнні часи.

Чому українці продовжують вчитися? Хтось прагне отримати нові навички або навіть професію, щоб перекваліфікуватися і змінити роботу, а хтось таким чином повертає психіку у звичне безпечне середовище, щоб знайти сили жити далі.

Якщо відразу після 24 лютого відвідуваність Prometheus очікувано обвалилася, то вже з квітня кількість активних користувачів на сайті не просто відновилася, а й перевищила довоєнні показники. З початку війни на нові курси на платформі зареєструвалися 450 000 слухачів, а відсоток успішного завершення курсів — збільшився. В умовах шоку від військових дій, регулярних обстрілів, подекуди прямо з бомбосховищ українці продовжують успішно вчитися.

Найбільш популярні програми на платформі сьогодні — ті, що дають змогу отримати практичні навички (базова психологічна самодопомога, перша медична допомога, працевлаштування під час війни) або нову перспективну професію в максимально стислі терміни.

Збільшення попиту на навчання спостерігається і серед платних курсів Prometheus+. Один із них — цикл з 11 курсів "Фундамент HR". Він підійде як для HR-початківців, так і для тих, хто вже працює у сфері HR.

Програма охоплює 11 курсів, понад 25 годин відеолекцій, 20+ годин живих вебінарів із лекторами, проміжні та підсумкові тестування, за результатами яких ви отримаєте іменний сертифікат.

● Викладачі курсу — досвідчені фахівці з People First Club, професійного клубу HR і рекрутерів, в якому навчаються та обмінюються досвідом понад 250 HR-спеціалістів з України та з-за кордону.

Приєднуйтеся до курсу, щоб здобути професію HR та опанувати кожен з її напрямків: від рекрутингу та онбордингу до бренду роботодавця та розвитку персоналу.

Завдяки росту попиту на навчання Prometheus активно працює над запусками нових курсів у сфері IT, HR, бізнесу та особистого розвитку. Дізнайтеся про них, щоб опанувати нові найперспективніші актуальні професії разом із Prometheus.

Нація, яка навчається під час війни, приречена на перемогу.