Представниця України на Євробачення-2024 alyona alyona повернулась у Київ
Фото: EPA

У Київ повернулася співачка alyona alyona, яка в дуеті з Jerry Heil представляла Україну у пісенному конкурсі "Євробачення-2024". На вокзалі її зустріли шанувальники, журналісти та батьки. Про це повідомляє Суспільне Культура.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Фото: Влада Колодій
Фото: Влада Колодій

Співачка вийшла з вагона потяга вдягнена у футболку з написом Free Azovstal Defenders, такі футболки носила частина української делегації у фіналі конкурсу "Євробачення".

Співачка поділилася, що атмосфера у Мальме між артистами була дружня, всі одне одного підтримували.

"Те, що ми увійшли в трійку лідерів, — це показник того, що українці уміють об'єднуватися. Ти не маєш права зробити щось не так, бо ти представляєш країну. І кожен раз має бути як востаннє", — зазначила артистка.

У Суспільне Культура зазначають, що Jerry Heil не приїхала до столиці. За словами Альони, співачка планує відвідати Каннський кінофестиваль.

Пісня українських виконавиць, з якою вони виступали на Євробаченні Teresa & Maria має понад 13 млн прослуховувань на стримінговій платформі Spotify. А після фіналу конкурсу вона увійшла до світового чарту iTunes Worldwide та посіла там 23-тє місце серед 200.

В українському iTunes пісня залишається на другій сходинці, а на першій — трек переможців цьогорічного Євробачення NEMO The Code.