Раяну Рейнольдсу не можна імпровізувати в "Дедпулі 3" через страйк Гільдії сценаристів
Фото: Collider

Раяну Рейнольдсу юридично заборонено імпровізувати в "Дедпулі 3" через страйк Гільдії сценаристів, пише Collider.

Marvel Studios повідомили, що наразі тривають зйомки "Дедпул 3", оскільки сценарій до нового фільму був написаний до початку страйку, тому сценаристам не потрібно бути на знімальному майданчику.

Проте, згідно з контрактом студії зі сценаристами фільму, акторам забороняється імпровізувати на знімальному майданчику. Вони мусять неухильно дотримуватися усього, що прописано в затвердженій версії сценарію.

З огляду на те, що однією з найхарактерніших рис Дедпула є постійне жартування про те, що відбувається навколо нього, то Рейнольдсу та команді буде складно працювати лише з одним варіантом діалогу.

Прем’єра "Дедпула 3" запланована на 8 листопада 2024 року. Також відомо, що до акторського складу доєднався Г'ю Джекман.

Зокрема зазначається, що через напружені перемовини з Асоціацією продюсерів у прийдешні місяці можуть початися страйки Гільдії режисерів та Гільдії акторів. 

2 травня Гільдія сценаристів США звернулася до Альянсу виробників кіно й телебачення з вимогою укласти нову угоду, адже на ринку з’явилися стримінгові сервіси компаній Netflix, Apple, Amazon, Disney, Discovery-Warner, NBC, Paramount. Сценаристи не отримують гідної заробітної плати за свою роботу, адже стримінги використовують їхні послуги за менші гроші, ніж кіно- та телевізійна індустрія.

Ще одна умова, на яку не пристає Альянс виробників кіно й телебачення, — це використання штучного інтелекту. У Гільдії хочуть, щоб він не міг писати або переписувати матеріал, а також бути джерелом для створення історії.