Шанувальники подали до суду на Мадонну через пізній початок концерту
Фото: Claus Fisker / EPA

Двоє шанувальників Мадонни в Нью-Йорку подали до суду на співачку через запізнілий початок концерту. Вони скаржаться, що наступного дня їм "довелося вставати рано, щоб піти на роботу", пише The Guardian та Variety.

Майкл Феллоуз і Джонатан Хедден звинувачують Мадонну, Barclays Center, де відбувалося шоу, та промоутера події Live Nation у "недобросовісній, нечесній та оманливій торговій практиці" й "безглуздому використанні неправдивої реклами" — а це, як вони стверджують, є порушенням контракту.

Вони розповідають, що купили квитки на концерт 13 грудня у межах туру Мадонни Celebration. В оголошенні заявлялося, що шоу розпочнеться о 20:30, але 65-річна музикантка вийшла на сцену лише після 22:30.

За словами позивачів, через закінчення концерту о першій ночі вони "зіткнулися з обмеженням громадського транспорту та підвищеними витратами на приватний транспорт". Зокрема, пізнє закінчення концерту також вплинуло на їхню здатність "подбати про свої сімейні й робочі обов’язки наступного дня", йдеться в позові.

Позов претендує на статус колективного від імені всіх відвідувачів шоу Madonna's Celebration, які почалися із запізненням, включно з наступними двома концертами Мадонни в Нью-Йорку 14 і 16 грудня.

Подібні затримки — не рідкість у світі живої музики. Сама Мадонна вже не вперше стикається з такими позовами: у 2019 році, коли фанат із Флориди стверджував, що її запізнення на тур Madame X було порушенням контракту; і знову у 2020 році, у судовому процесі, початому двома фанатами в Нью-Йорку. Пізніше обидва позови були відкликані за власним бажанням.

Концертний тур Мадонни Celebration перенесли з липня минулого року. Тоді співачку госпіталізували через бактеріальну інфекцію, яку вона перенесла в червні.