Шанувальники подали до суду на Мадонну через пізній початок концерту
Фото: Claus Fisker / EPA

Двоє шанувальників Мадонни в Нью-Йорку подали до суду на співачку через запізнілий початок концерту. Вони скаржаться, що наступного дня їм "довелося вставати рано, щоб піти на роботу", пише The Guardian та Variety.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Майкл Феллоуз і Джонатан Хедден звинувачують Мадонну, Barclays Center, де відбувалося шоу, та промоутера події Live Nation у "недобросовісній, нечесній та оманливій торговій практиці" й "безглуздому використанні неправдивої реклами" — а це, як вони стверджують, є порушенням контракту.

Вони розповідають, що купили квитки на концерт 13 грудня у межах туру Мадонни Celebration. В оголошенні заявлялося, що шоу розпочнеться о 20:30, але 65-річна музикантка вийшла на сцену лише після 22:30.

За словами позивачів, через закінчення концерту о першій ночі вони "зіткнулися з обмеженням громадського транспорту та підвищеними витратами на приватний транспорт". Зокрема, пізнє закінчення концерту також вплинуло на їхню здатність "подбати про свої сімейні й робочі обов’язки наступного дня", йдеться в позові.

Позов претендує на статус колективного від імені всіх відвідувачів шоу Madonna's Celebration, які почалися із запізненням, включно з наступними двома концертами Мадонни в Нью-Йорку 14 і 16 грудня.

Подібні затримки — не рідкість у світі живої музики. Сама Мадонна вже не вперше стикається з такими позовами: у 2019 році, коли фанат із Флориди стверджував, що її запізнення на тур Madame X було порушенням контракту; і знову у 2020 році, у судовому процесі, початому двома фанатами в Нью-Йорку. Пізніше обидва позови були відкликані за власним бажанням.

Концертний тур Мадонни Celebration перенесли з липня минулого року. Тоді співачку госпіталізували через бактеріальну інфекцію, яку вона перенесла в червні.