Дивіться новий тизер-трейлер до анімаційного фільму "Людина-павук: Крізь Всесвіт"
Кадр із фільму 'Людина-павук: Крізь Всесвіт'

Sony Pictures Animation випустила новий тизер-трейлер до анімаційного фільму "Людина-павук: Крізь Всесвіт". Прем'єра стрічки запланована на 1 червня цього року, пише Variety.

Фентезійний анімаційний фільм є продовженням однойменного мультфільму, що вийшов на екрани у 2018 році. Про майбутній проєкт оголосили у 2019 році, через рік почалися основні роботи. Особливу увагу приділили розробці шести окремих стилів для кожного із всесвітів, до якого потрапляють персонажі. Спеціально для цього були залучені різні художники, кожен з яких втілив своє бачення. 

До Майлза Моралеса/Людини-павука (Шамеік Мур) звертається Гвен Стейсі/Жінка-павук (Гейлі Стайнфелд), щоб допомогти їй виконати місію, яка врятує кожен всесвіт від суперлиходія (Джейсон Шварцман). Разом Майлз і Гвен подорожують через Мультивсесвіт, де вони стикаються зі спільнотою павуків, очолюваною Мігелем О'Хара (Оскар Айзек).

Редактор CinemaBlend Шон О'Коннелл написав у Twitter, що фільм "живе на одну сходинку вище шедевру. Це справжній витвір мистецтва. Кожен кадр заслуговує на те, щоб його повісили в музеї".

Режисерами фільму є Хоакім Дос Сантос, Кемп Паверс і Джастін К. Томпсон. До зіркового акторського складу також увійшли Браян Тайрі Генрі, Луна Лорен Велес, Джейк Джонсон, Ісса Рей, Каран Соні та Деніел Калуя.

Стрічка також встановила новий рекорд як найдовший анімаційний фільм, знятий у Голлівуді, із тривалістю 2 години 20 хвилин (140 хвилин).

"Людина-павук: Крізь Всесвіт" вийде в кінотеатрах 1 червня. Третій фільм уже розробляється і запланований на 29 березня 2024 року.