Стало відомо, хто вестиме нацвідбір на Євробачення-2024
Фото: Суспільне Мовлення

Суспільне Мовлення оголосило ведучих національного відбору на Євробачення-2024. Цьогоріч нацвідбір вестимуть: фронтвумен гурту The HARDKISS та ведуча Євробачення-2023 в Ліверпулі Юлія Саніна, офіційний "голос" Пісенного конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.

3 лютого у фіналі національного відбору трійка ведучих працюватиме як разом на головній сцені, так і окремими парами в конкретних зонах. Вести бекстейдж та передшоу нацвідбору буде Анна Тульєва, ведуча відеоблогу "Євробачення Україна".

Зокрема, у мобільному застосунку "Дія" триває голосування за склад журі нацвідбору на Євробачення-2024. Взяти участь в опитуванні, яке триватиме до 10:00 22 січня, вже встигли понад 500 000 українців.

68-й Пісенний конкурс "Євробачення", участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня.