Стівен Фрай прибув до Києва – він вестиме Саміт перших леді та джентльменів
Фото: Стівен Фрай / Instagram

Британський актор та письменник Стівен Фрай приїхав до України. Він стане ведучим третього Саміту перших леді та джентльменів. Про це Фрай розповів на своїй сторінці в Instagram.

"Велика честь бути запрошеним, і, на мій погляд, проведення такого саміту надзвичайно добре відображає відкритість, а також здоровий глузд українського уряду. Зовсім не пропагандистський трюк, а справжнє об’єднання неврологів, соціологів, психологів і тих, хто працює з психологічними травмами", — написав актор.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stephen Fry (@stephenfryactually)

Зокрема, актор публікував фото протигаза, який йому видали у готелі, картину, яку йому подарував український художник Нікіта Тітов, а також фото знищеної російської техніки на Михайлівській площі.

Ведучим на третьому Саміті перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві 6 вересня, стане Стівен Фрай.

"Він постійно підтримує Україну у її боротьбі за існування та незалежність, про що яскраво свідчать його інтервʼю з гостями. А окрім того допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, що збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених домівок", — написали організатори про Фрая.

Цьогорічний Саміт буде присвячений ментальному здоров’ю. Крім того, у його межах пройде велика міжнародна конференція міністрів охорони здоров’я.

Саміт перших леді та джентльменів — міжнародне об’єднання подружжів перших осіб світу, започатковане дружиною Президента України Оленою Зеленською у 2021 році для обміну досвідом та для реалізації спільних проєктів заради добробуту людей у світі.