Танці посеред басейну в Барселоні: Таня Муіньо зняла кліп на пісню для Дуа Ліпи
Кадр з кліпу на пісню "Illusion"

Українська кліпмейкерка Таня Муіньо зняла новий кліп на пісню "Illusion" для британської попзірки Дуа Ліпи. Про це стало відомо з офіційної прем’єри кліпу на каналі співачки.

Згідно з музичним кліпом, він був знятий у муніципальному басейні Piscina Municipal de Montjuïc у Барселоні, Іспанія. Дуа Ліпа з'являється у відео в яскравих і стильних образах: у чорному боді, у бордовій прозорій туніці, у чорній мереживній туніці, у джинсових шортах і білій майці.

Разом зі співачкою у кліпі з’являються танцюристи, дайвери та синхронні плавці.

Фото: Instagram:@dualipa
Фото: Instagram:@dualipa

"Illusion" стала третьою піснею майбутнього студійного альбому Дуа Ліпи "Radical Optimism", який вийде 3 травня 2024 року. Співачка вже випустила два попередніх сингли "Houdini" та "Training Season", які завоювали популярність аудиторії.

Для видання Billboard Дуа Ліпа пояснила сенс обкладинки альбому, де співачка пливе у відкритому океані з акулячим плавником: "Через весь альбом проходить ідея хаосу, що відбувається навколо, і я намагаюся проштовхнутися крізь нього так, щоб мені здавалося, що я справжня і чесна".

Співачка розказала, що назву альбому приписує своєму другові: "Кілька років тому друг познайомив мене з терміном "радикальний оптимізм". Це поняття знайшло відгук у моїй душі, і мені стало ще цікавіше, коли я почала грати з ним і вплітати його у своє життя".

Прем’єра Radical Optimism відбудеться 3 травня та складатиметься з 11 композицій.