У "Друзях" Чендлер мав зрадити Моніці – Метью Перрі попросив прибрати цю сцену
Фото: Warner Bros.

У серіалі "Друзі" Чендлер мав зрадити Моніці. Однак актор Метью Перрі, який зіграв Чендлера, попросив сценаристів прибрати цю сцену. Про це в інтерв'ю виданню TMZ розповіла акторка Ліза Кеш.

Ліза Кеш була акторкою, яка з’явилася в п'ятому сезоні серіалу "Друзі" в 1999 році як стюардеса, яка зустрічає Росса і Рейчел в епізоді "The One in Vegas: Part 1".

Проте в інтервʼю вона повідомила, що спочатку її роль мала бути іншою — вона мала зіграти працівницю готелю, з якою мав зрадити Чендлер.

За сюжетом Чендлер робив це після сварки з Монікою, адже напередодні вона обідала зі своїм колишнім хлопцем Річардом. Але після репетиції Метью Перрі попросив сценаристів прибрати цю сцену, оскільки він вважав, що фанати ніколи б не пробачили Чендлеру зраду.

"Ми репетирували це все. І за день до того, як ми знімали перед живою аудиторією, мені сказали, що Перрі пішов до сценаристів і сказав, що глядачі ніколи не пробачать Чендлеру зраду Моніці. Мабуть, він мав рацію! Це, можливо, змінило б перебіг шоу та його характер", — розповіла Кеш.

28 жовтня у віці 54 років помер актор Метью Перрі, найбільш відомий роллю Чендлера Бінга у серіалі "Друзі". Його знайшли мертвим у джакузі у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Українці за добу після смерті Метью Перрі купили понад 1000 примірників його мемуарів "Друзі, коханки і велика халепа".  У видавництві "Наш Формат" зауважили, що раніше стільки продавали за місяць.