У Києві під час відключень світла електротранспорт зможуть замінити автобусами
Фото: Unsplash

У Києві під час екстрених випадків відключення світла тролейбуси на маршрутах частково можуть замінити автобуси, які перебувають у резерві. Про це повідомив речник КП "Київпастранс" Олег Грищак в ефірі Київ24.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

"На випадок знеструмлення у нас є резервні автобуси, які готові виїхати на заміну. Так було на маршруті 41 тролейбуса на Святошино. Повністю замінити рух тролейбусів на автобуси ми не можемо, але по пріоритетних напрямках дублерами замінимо", – повідомив Грищак.

Також у Київ24 зазначили, що в Києві через відключення світла змінилися графіки громадського електротранспорту. Тролейбуси на маршрутах частково замінять автобусами, а інтервали між прибуттям транспорту стануть більшими. Дані про оновлення публікуватимуть у телеграм-каналі Київпастрансу "Зміни руху".

  • Нагадаємо, 14 травня з 21:00 до опівночі в Укренерго запровадили контрольовані аварійні відключення світла для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України.
  • Причиною назвали значний дефіцит електроенергії в системі внаслідок російських обстрілів та зростання споживання через похолодання.